Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guanche Deportivo Alhaurín de la torre C.F
fruc Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Korwin speelt de bal door. Baravalle is nu in balbezit. Baravalle probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreño is nu in balbezit. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 1:0

14e minuut.
Pellegrino probeert naar een medespeler te passen. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio speelt de bal door. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Real rent richting de bal. Parreño onderschept slim de pass. Parreño met een sublieme pass. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz schiet op doel. Jimenez Merlo bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Fernando Klimowicz de bal. Fernando Klimowicz probeert naar een medespeler te passen. Parreño is nu in balbezit. Parreño haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 2:0

21e minuut.
Bober geeft een lange en hoge pass. Parreño is nu in balbezit. Parreño met een sublieme pass. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio speelt de bal door. Fernando Klimowicz speelt de bal door. Parreño rent richting de bal. Parreño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Korwin met een sublieme pass. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel. Jimenez Merlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Recio de bal. Recio speelt de bal door. Pellegrino probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Parreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreño speelt de bal door. Baravalle geeft een hoge lob. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 3:0

42e minuut.
Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Parreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreño schiet op doel. Zamudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fernando Klimowicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Real de bal. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño schiet op doel. Jimenez Merlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 17%, Alhaurín de la torre C.F 83%.
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 4:0

53e minuut.
Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual geeft de bal voor. Korwin geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz controleert de bal met de borst. Fernando Klimowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 5:0

57e minuut.
Real is nu in balbezit. Parreño verovert de bal door een tackle van achteren. Parreño passt de bal met de wreef. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Escartín kopt de bal weg. Korwin speelt de bal door. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mendía kopt de bal weg. Elvira rent richting de bal. Met opzet legt Korwin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korwin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Daar is Pellegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernando Klimowicz rent richting de bal. Fernando Klimowicz speelt de bal door. Parreño rent richting de bal. Parreño schiet op doel. Jimenez Merlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fernando Klimowicz geeft de bal voor. Zamudio kopt de bal weg. Pérez Olivero probeert de bal met de borst te controleren. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Jimenez Merlo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guanche Deportivo 25%, Alhaurín de la torre C.F 75%.
Guanche Deportivo - Alhaurín de la torre C.F 5:0