Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nàstic Bru Firebats
Normal Tactiek Donkey
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kowalik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vraciu met de inworp. Lică rent richting de bal. Lică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Soós probeert naar een medespeler te passen. Kuźniewski is nu in balbezit. Ruper verovert de bal door een tackle van achteren. Lică onderschept slim de pass. Lică draait met de bal, schiet en ... Veiga bokst de bal weg.

20e minuut.
Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. España bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McDonald de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vraciu kopt de bal weg. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel. Csapó bokst de bal weg. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Llanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanka speelt de bal door. Mogyórosi probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Csapó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nàstic Bru 63%, Firebats 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nàstic Bru - Firebats 0:0

49e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal in één keer door. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe met een sublieme pass. Degreve geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Degreve passt de bal in één keer door. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Degreve met een sublieme pass. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Llanka met een snelle inworp. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Llanka probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
España bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanka onderschept slim de pass. Llanka met een sublieme pass. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanka met de inworp. Eromoigbe geeft een hoge lob. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Csapó bokst de bal weg. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi schiet op doel. Csapó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Landenmark de bal. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nàstic Bru - Firebats 0:1

88e minuut.
Inworp. Vraciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nàstic Bru - Firebats 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nàstic Bru 62%, Firebats 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nàstic Bru - Firebats 1:1