Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pol Fc Rohandiel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Elía Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarin begaat een overtreding. Barbarin krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Martínez Díaz onderschept slim de pass. Martínez Díaz met een sublieme pass. Pérez de Zabalza rent richting de bal. Pérez de Zabalza draait met de bal, schiet en ... Elía Vallejo heeft problemen om de bal te vangen. David López Ruano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Martín Vargas is nu in balbezit. Lebrato verovert de bal door een tackle van achteren. Lebrato met een sublieme pass. Pérez de Zabalza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Zabalza schiet op doel. David López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Martínez Díaz probeert naar een medespeler te passen. Barbarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Vargas met een sublieme pass. Pérez de Zabalza rent richting de bal. Pérez de Zabalza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pol Fc 47%, Rohandiel 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pol Fc - Rohandiel 0:0

57e minuut.
Martínez Díaz is nu in balbezit. Mohedo verovert de bal door een tackle van achteren. Mohedo geeft een hoge lob. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. Jové Rubí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pol Fc - Rohandiel 1:0

58e minuut.
Elía Vallejo speelt de bal door. Cerezo is nu in balbezit. Casasola onderschept slim de pass. Pérez de Zabalza is nu in balbezit. Pérez de Zabalza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martín Vargas geeft een hoge lob. Casasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez de Zabalza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez de Zabalza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pol Fc - Rohandiel 1:1

65e minuut.
Martínez Díaz geeft de bal voor. Casas kopt de bal weg. Casasola speelt de bal door. Pérez de Zabalza is nu in balbezit. Pérez de Zabalza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pol Fc 56%, Rohandiel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pol Fc - Rohandiel 1:1