Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tasal CE aicn234
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 30
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Concejo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pallás de bal. Pallás passt de bal met de wreef. Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidalgo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal in één keer door. Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaumberger geeft een hoge lob. Martín Prado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - aicn234 0:1

30e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Daar is Borja Calvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Prado rent richting de bal. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap. Marfil Roca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Landeira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasal CE 55%, aicn234 45%.
Tasal CE - aicn234 0:1

47e minuut.
Balboa Osa passt de bal met de wreef. Djermouni geeft een hoge lob. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado schiet op doel. Marfil Roca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Bueno Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente verovert de bal door een tackle van achteren. Valiente passt de bal met de wreef. Daar is Martín Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Balboa Osa passt de bal zonder na te denken. Marrero is nu in balbezit. Martín Prado onderschept slim de pass. Martín Prado draait met de bal, schiet en ... Marfil Roca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - aicn234 0:2

60e minuut.
Pallás speelt de bal door. Trashorras bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras passt de bal in één keer door. Pallás heeft problemen om de bal te vangen. Pallás schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pallás is nu in balbezit. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Avila is nu in balbezit. Pallás rent richting de bal. Pallás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marrero is nu in balbezit. Borja Calvar verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Prado heeft problemen om de bal te vangen. Martín Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasal CE - aicn234 0:3

68e minuut.
Bueno Avila rent richting de bal. Martín Prado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bueno Avila. Bueno Avila krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Rubinos geeft de bal voor. Djermouni rent richting de bal. Djermouni speelt de bal door. Borja Calvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja Calvar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Conte rent richting de bal. Conte geeft een hoge lob. Cardoso kopt de bal weg. Bueno Avila rent richting de bal. Bueno Avila probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasal CE 56%, aicn234 44%.
Tasal CE - aicn234 0:3