Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Letux FC Racing Sambreixo
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Fernández Trigueros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costa met een snelle inworp. Amador is nu in balbezit. Amador geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González Menéndez trapt de bal weg. Méixome kopt de bal weg. Comas is nu in balbezit. Comas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vélez kopt de bal weg. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti passt de bal zonder na te denken. García Inglés is nu in balbezit. García Inglés haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gómez Álvarez onderschept slim de pass. Gómez Álvarez met een sublieme pass. Ramis Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas onderschept slim de pass. Comas haalt uit met een fantastische trap. González Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fernández Trigueros geeft een lange en hoge pass. Ojeda is nu in balbezit. Zuasti begaat een overtreding. Zuasti krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Doeltrap. Jara met een harde bal richting middenveld. Méixome kopt de bal weg. Klungelig pakt Comas de bal. Comas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
García Inglés verovert de bal door een tackle van achteren. García Inglés passt de bal zonder na te denken. Zuasti heeft problemen om de bal te vangen. Zuasti schiet op doel. Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Letux FC 59%, Racing Sambreixo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Letux FC - Racing Sambreixo 0:0

60e minuut.
Argüelles met een snelle inworp. Badías probeert naar een medespeler te passen. Cadavieco controleert de bal met de borst. García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. García Inglés draait met de bal, schiet en ... Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sánchez Álvarez controleert de bal met de borst. Vélez rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baldero rent richting de bal. Baldero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Letux FC - Racing Sambreixo 1:0

84e minuut.
Comas is nu in balbezit. Uceda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comas. Uceda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uceda kan niet meer verder spelen.

87e minuut.
Fernández Trigueros rent richting de bal. Sánchez Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador draait met de bal, schiet en ... González Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Cadavieco rent richting de bal. García Inglés onderschept slim de pass. García Inglés draait met de bal, schiet en ... Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Letux FC 43%, Racing Sambreixo 57%.
Letux FC - Racing Sambreixo 1:0