Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alhaurín de la torre C.F Nàstic Bru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Real geeft een hoge lob. Bornes rent richting de bal. Moreira rent richting de bal. Elvira onderschept slim de pass. Elvira haalt uit met een fantastische trap. Csapó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu geeft een lange en hoge pass. Soós kopt de bal weg. Lică is nu in balbezit. Lică schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Doeltrap. Landenmark met een harde bal richting middenveld. Vraciu geeft een lange en hoge pass. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lică. Miñambres Pascual raakt geblesseerd tijdens het duel. Miñambres Pascual zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bornes is nu in balbezit. Bornes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moreira passt de bal met de wreef. Escartín is nu in balbezit. Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Şah bereikt de bal nog maar net als eerste. Şah geeft een hoge lob. Miñambres Pascual kopt de bal weg. Bornes rent richting de bal. Bornes schiet op doel. Paal! Csapó bokst de bal weg.

28e minuut.
Kuźniewski passt de bal met de wreef. Real rent richting de bal. Kuźniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lică de bal. Lică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vraciu met een snelle inworp. Lică is nu in balbezit. Lică geeft een hoge lob. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski schiet op doel. Paal! Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lică is nu in balbezit. Lică schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pérez Olivero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - Nàstic Bru 0:1

43e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós onderschept slim de pass. Soós passt de bal in één keer door. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alhaurín de la torre C.F 57%, Nàstic Bru 43%.
Alhaurín de la torre C.F - Nàstic Bru 0:1

46e minuut.
Beltrame passt de bal zonder na te denken. Soós is nu in balbezit. Soós met een sublieme pass. Lică is nu in balbezit. Lică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Pérez Olivero met een harde bal richting middenveld. Beltrame kopt de bal weg. Lică rent richting de bal. Lică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - Nàstic Bru 0:2

50e minuut.
Vraciu passt de bal in één keer door. Pérez Olivero rent richting de bal. Pérez Olivero geeft een hoge lob. Kuźniewski probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniewski schiet op doel. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică draait met de bal, schiet en ... Daar is Zamudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alhaurín de la torre C.F - Nàstic Bru 0:3

54e minuut.
Miñambres Pascual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Real heeft problemen om de bal te vangen. Soós speelt de bal door. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jimenez Merlo trapt de bal weg van het doel. Mendía kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Beltrame zijn tegenspeler op de grond. Beltrame krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Vraciu speelt de bal door. Lică rent richting de bal. Lică speelt de bal door. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Escartín is nu in balbezit. Escartín probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreira met de inworp. Vraciu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Şah rent richting de bal. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame speelt de bal door. Lică rent richting de bal. Lică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alhaurín de la torre C.F 49%, Nàstic Bru 51%.
Alhaurín de la torre C.F - Nàstic Bru 0:3