Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Sambreixo Alitihad SC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Méixome geeft de bal voor. Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Amador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 1:0

9e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Daar is Llabería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Llabería bereikt de bal nog maar net als eerste. Llabería haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Comas schiet op doel. Klungelig pakt García Martín de bal. Hontoria rent richting de bal. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Amador schiet op doel. Curbelo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 2:0

23e minuut.
Xavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavi speelt de bal door. Klungelig pakt Mallol de bal. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap. Curbelo bokst de bal weg.

24e minuut.
Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Amador onderschept slim de pass. Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Amador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 3:0

32e minuut.
Amador rent richting de bal. Amador haalt uit met een fantastische trap. Comas is nu in balbezit. Comas draait met de bal, schiet en ... Curbelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 4:0

33e minuut.
Comas passt de bal met de wreef. Amador rent richting de bal. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 5:0

37e minuut.
Bonfill met de inworp. Ribera rent richting de bal. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Llabería rent richting de bal. Llabería draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Sambreixo - Alitihad SC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Sambreixo 40%, Alitihad SC 60%.
Racing Sambreixo - Alitihad SC 5:1

59e minuut.
Comas is nu in balbezit. Comas probeert naar een medespeler te passen. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande geeft een hoge lob. García Martín kopt de bal weg. Curbelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Entrialgo controleert de bal met de borst. Curbelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Entrialgo de bal onder controle te krijgen. Amador rent richting de bal. Comas rent richting de bal. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Amador controleert de bal met de borst. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas probeert naar een medespeler te passen. Amador is nu in balbezit. Amador haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Sambreixo 47%, Alitihad SC 53%.
Racing Sambreixo - Alitihad SC 5:1