Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toledo Alhaurín de la torre C.F
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Escartín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz Baños begaat een overtreding. Ruz Baños krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Jávega Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Ruz Baños heeft problemen om de bal te vangen. Ruz Baños passt de bal met de wreef. Yeste Navarro rent richting de bal. Yeste Navarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ruz Baños rent richting de bal. Ruz Baños probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yeste Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeste Navarro draait met de bal, schiet en ... Pérez Olivero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jávega Jiménez rent richting de bal. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Bornes rent richting de bal. Bornes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Martínez Pujalte kopt de bal weg. Alejo is nu in balbezit. Alejo geeft een lange en hoge pass. Yeste Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeste Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Jimenez Merlo trapt de bal weg van het doel. Jávega Jiménez kopt de bal weg. Ruz Baños is nu in balbezit. Ruz Baños draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez speelt de bal door. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corripio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corripio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Penedo verovert de bal door een tackle van achteren. Penedo met een sublieme pass. Jávega Jiménez met een sublieme pass. Yeste Navarro rent richting de bal. Yeste Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Corripio verovert de bal door een tackle van achteren. Corripio probeert naar een medespeler te passen. Bornes is nu in balbezit. Bornes haalt uit met een fantastische trap. Velázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toledo 37%, Alhaurín de la torre C.F 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toledo - Alhaurín de la torre C.F 0:0

50e minuut.
Martínez Pujalte met een sublieme pass. Daar is Penedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvira rent richting de bal. Elvira schiet op doel. Ripol probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Elvira speelt de bal door. Ripol rent richting de bal. Bornes verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes schiet op doel. Velázquez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Alhaurín de la torre C.F 0:1

67e minuut.
Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Figaredo met een sublieme pass. Yeste Navarro is nu in balbezit. Yeste Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toledo - Alhaurín de la torre C.F 1:1

73e minuut.
Suárez Santiago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jávega Jiménez de bal. Jávega Jiménez speelt de bal door. Yeste Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Yeste Navarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Martínez Pujalte met een sublieme pass. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes is nu in balbezit. Bornes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toledo 44%, Alhaurín de la torre C.F 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toledo - Alhaurín de la torre C.F 1:1