Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alitihad SC Pol Fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Mallol is nu in balbezit. Lafuente Sancha rent richting de bal. Mallol verovert de bal door een tackle van achteren. Mallol geeft de bal voor. Lechón kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Llabería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrás verovert de bal door een tackle van achteren. Borrás met een sublieme pass. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ribera rent richting de bal. Lafuente Sancha onderschept slim de pass. Mallol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lafuente Sancha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mohedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fernández Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Lafuente Sancha kopt de bal weg. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ... Curbelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Valdo is nu in balbezit. Mallol is nu in balbezit. Valdo begaat een overtreding. Valdo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rodríguez Cabeza passt de bal zonder na te denken. Borrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borrás wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Borrás kan niet meer verder spelen. Jarque komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Martín Vargas probeert naar een medespeler te passen. Fernández Entrialgo rent richting de bal. Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ufarte schiet op doel. Na een snelle pass probeert García Martín de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alitihad SC 68%, Pol Fc 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alitihad SC - Pol Fc 0:0

49e minuut.
Casas geeft een lange en hoge pass. Bonfill bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lechón. Bonfill wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Fernández Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lechón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ufarte is nu in balbezit. Ufarte schiet op doel. De bal raakt de paal. Valdo is nu in balbezit. Valdo haalt uit met een fantastische trap. Curbelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alitihad SC - Pol Fc 0:1

61e minuut.
Curbelo met een harde bal richting middenveld. Jarque kopt de bal weg. García Martín rent richting de bal. Valdo onderschept slim de pass. Valdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cerezo kopt de bal weg. Ufarte is nu in balbezit. Ufarte passt de bal met de wreef. Valdo is nu in balbezit. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alitihad SC - Pol Fc 0:2

79e minuut.
Jarque geeft een hoge lob. Lechón is nu in balbezit. Lechón speelt de bal door. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alitihad SC 71%, Pol Fc 29%.
Alitihad SC - Pol Fc 0:2