Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toledo Guanche Deportivo
Normal Tactiek fruc
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Velázquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:1

8e minuut.
Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino passt de bal in één keer door. Parreño rent richting de bal. Parreño draait met de bal, schiet en ... Velázquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:2

10e minuut.
Parreño met een sublieme pass. Ripol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz onderschept slim de pass. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Velázquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:3

11e minuut.
Parreño is nu in balbezit. Yeste Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parreño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pellegrino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernando Klimowicz kopt de bal weg. Parreño is nu in balbezit. Parreño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Recio heeft problemen om de bal te vangen. Recio probeert naar een medespeler te passen. Pellegrino met een sublieme pass. Parreño heeft problemen om de bal te vangen. Parreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:4

19e minuut.
Parreño geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz kopt de bal weg. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Velázquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:5

25e minuut.
Ruz Baños passt de bal in één keer door. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino speelt de bal door. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:6

45e minuut.
Martín Prado geeft een hoge lob. Fernando Klimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oña kopt de bal weg. Parreño is nu in balbezit. Parreño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toledo 71%, Guanche Deportivo 29%.
Toledo - Guanche Deportivo 0:6

53e minuut.
Velázquez trapt de bal weg van het doel. Baravalle kopt de bal weg. Alejo heeft problemen om de bal te vangen. Parreño rent richting de bal. Parreño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz passt de bal zonder na te denken. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:7

60e minuut.
Oña geeft een hoge lob. Morís bereikt de bal nog maar net als eerste. Morís passt de bal zonder na te denken. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Fernando Klimowicz de bal. Fernando Klimowicz probeert naar een medespeler te passen. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:8

63e minuut.
Inworp. Baravalle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño geeft een lange en hoge pass. Fernando Klimowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:9

66e minuut.
Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz passt de bal in één keer door. Parreño is nu in balbezit. Parreño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:10

69e minuut.
Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Oña rent richting de bal. Recio verovert de bal door een tackle van achteren. Recio geeft een lange en hoge pass. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Oña geeft de bal voor. Baravalle rent richting de bal. Pellegrino speelt de bal door. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Korwin met de inworp. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino met een sublieme pass. Parreño rent richting de bal. Parreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toledo - Guanche Deportivo 0:11

82e minuut.
Ripol kopt de bal weg. Inworp. Recio met de inworp. Fernando Klimowicz is nu in balbezit. Fernando Klimowicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pellegrino met een sublieme pass. Parreño rent richting de bal. Parreño passt de bal zonder na te denken. Fernando Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando Klimowicz schiet op doel. Paal! Velázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toledo 76%, Guanche Deportivo 24%.
Toledo - Guanche Deportivo 0:11