Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.E. Sabadell F.C. Baskonia
Debugging Tactiek 433 W
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Al Nasshar trapt de bal weg. Tatarowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inutile. Inutile krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kubicki rent richting de bal. Kubicki geeft een lange en hoge pass. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Baskonia 0:1

15e minuut.
Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz geeft de bal voor. Michelin onderschept slim de pass. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tatarowicz neemt de hoekschop. Kubicki rent richting de bal. Diestro rent richting de bal. Diestro haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Emiliani Micheletti passt de bal met de wreef. Daar is Balzaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Toukoniitty trapt de bal weg. Nogales kopt de bal weg. Klungelig pakt Tempet de bal. Nogales onderschept slim de pass. Nogales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Yağcı de bal onder controle te krijgen. Michelin kopt de bal weg. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Baskonia 0:2

36e minuut.
Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Sánchez de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michelin krijgt een gele kaart. Sánchez de la Calle raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatarowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diestro kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tempet met een sublieme pass. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile geeft een hoge lob. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inutile passt de bal met de wreef. Yağcı is nu in balbezit. Yağcı passt de bal zonder na te denken. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 53%, Baskonia 47%.
C.E. Sabadell F.C. - Baskonia 0:2

49e minuut.
Tempet controleert de bal met de borst. Nogales is nu in balbezit. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales onderschept slim de pass. Nogales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Baskonia 0:3

55e minuut.
Sánchez de la Calle kopt de bal weg. Klungelig pakt Nogales de bal. Tempet is nu in balbezit. Nogales verovert de bal door een tackle van achteren. Nogales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Emiliani Micheletti kopt de bal weg. Balzaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tatarowicz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Korpics heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez de la Calle rent richting de bal. Korpics speelt de bal door. Nogales is nu in balbezit. Nogales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Antonioni onderschept slim de pass. Antonioni geeft een hoge lob. Emiliani Micheletti rent richting de bal. Emiliani Micheletti schiet op doel. Toukoniitty probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Sánchez de la Calle met een sublieme pass. Korpics probeert naar een medespeler te passen. Inutile rent richting de bal. Daar is Inutile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inutile geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yağcı kopt de bal weg. Balzaque met een sublieme pass. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti onderschept slim de pass. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 41%, Baskonia 59%.
C.E. Sabadell F.C. - Baskonia 0:3