Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeBagsé Amigo CD
grykox Tactiek 442
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Smith speelt de bal door. Laraia is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Márquez speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Smith passt de bal in één keer door. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fijał. Fijał krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Márquez trapt de bal weg van het doel. Szigethy kopt de bal weg. Max geeft een hoge lob. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal met de wreef. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zanfino speelt de bal door. Smith speelt de bal door. Max speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Crabeels geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smith met een snelle inworp. Śladkowski geeft een lange en hoge pass. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zanfino met een sublieme pass. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laraia bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Márquez met een harde bal richting middenveld. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith speelt de bal door. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 29%, Amigo CD 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LeBagsé - Amigo CD 0:0

49e minuut.
Inworp. Bejan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Laraia onderschept slim de pass. Laraia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Prandelli de bal onder controle te krijgen. Leñero is nu in balbezit. Leñero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Max is nu in balbezit. Max geeft een lange en hoge pass. Smith probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zanfino onderschept slim de pass. Zanfino geeft een hoge lob. Murray rent richting de bal. Leñero verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero schiet op doel. Hulvég probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bircan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Zanfino de bal onder controle te krijgen. Smith met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Śladkowski passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crabeels de bal onder controle te krijgen. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Amigo CD 1:0

71e minuut.
Smith met een snelle inworp. Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Tilincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero met een sublieme pass. Prandelli rent richting de bal. Leñero verovert de bal door een tackle van achteren. Leñero schiet op doel. Hulvég probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Max kan de bal niet met de borst controleren. Fijał speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Max met een snelle inworp. Śladkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Smith de bal. Smith met een sublieme pass. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Amigo CD 2:0

84e minuut.
Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Laraia is nu in balbezit. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Amigo CD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 27%, Amigo CD 73%.
LeBagsé - Amigo CD 3:0