Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded Aitorcitoxx
Ataque Nueva Tactiek skilled dream
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azconzábal zal de hoekschop nemen. Maciołek kopt de bal weg. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bonet kopt de bal weg. Daar is Kollane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 1:0

19e minuut.
Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. García Arnal rent richting de bal. García Arnal met een sublieme pass. Bonet is nu in balbezit. Bonet draait met de bal, schiet en ... Dambach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 2:0

20e minuut.
Poser passt de bal met de wreef. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez met een sublieme pass. Bonet rent richting de bal. Bonet draait met de bal, schiet en ... Dambach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
García Arnal onderschept slim de pass. García Arnal geeft de bal voor. Gómez Sáez kopt de bal weg. Bonet heeft problemen om de bal te vangen. Bonet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 3:0

32e minuut.
Azconzábal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kollane de bal. Bonet is nu in balbezit. Bonet schiet op doel. Dambach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 4:0

34e minuut.
Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet verovert de bal door een tackle van achteren. Kollane verovert de bal door een tackle van achteren. García Arnal verovert de bal door een tackle van achteren. García Arnal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gómez Sáez rent richting de bal. Gómez Sáez met een sublieme pass. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap. Dambach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 5:0

41e minuut.
Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv passt de bal met de wreef. Azconzábal probeert naar een medespeler te passen. García Arnal rent richting de bal. García Arnal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kollane is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 34%, Aitorcitoxx 66%.
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 5:0

49e minuut.
Płotnikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gómez Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Sáez passt de bal zonder na te denken. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap. Dambach bokst de bal weg.

51e minuut.
Relmuantv rent richting de bal. Relmuantv met een sublieme pass. Pina speelt de bal door. García Arnal heeft problemen om de bal te vangen. García Arnal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Płotnikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niño Bejarano komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kollane onderschept slim de pass. Kollane geeft een hoge lob. Lupidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupidio met een sublieme pass. Segundo geeft een hoge lob. Dambach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonet is nu in balbezit. Bonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 6:0

54e minuut.
Mejía Pérez kopt de bal weg. Bonet probeert de bal met de borst te controleren. Bonet probeert naar een medespeler te passen. Segundo is nu in balbezit. Segundo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 7:0

61e minuut.
Maciołek met een snelle inworp. Santiago met een sublieme pass. Segundo is nu in balbezit. Bonet is nu in balbezit. Bonet schiet op doel. Dambach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hames met een sublieme pass. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi probeert naar een medespeler te passen. Poser bereikt de bal nog maar net als eerste. Poser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. González Menéndez komt het veld opgelopen. Terroba komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi passt de bal zonder na te denken. Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Droesbeke is nu in balbezit. Droesbeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bonet is nu in balbezit. Niño Bejarano met een sublieme pass. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giorgi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 8:0

84e minuut.
Pina geeft een lange en hoge pass. Segundo is nu in balbezit. Relmuantv begaat een overtreding. Segundo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Segundo kan niet meer verder spelen. Grandi komt het veld opgelopen. Mejía Pérez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi onderschept slim de pass. Grandi passt de bal met de wreef. Bonet rent richting de bal. Bonet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Poser rent richting de bal. Tieles verovert de bal door een tackle van achteren. Tieles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonet de bal. Bonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 36%, Aitorcitoxx 64%.
Guethoreloaded - Aitorcitoxx 8:0