Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jackyteo Recreativo Granada C.F
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Uceda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Calvo-Garcia komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Martínez Moreno passt de bal met de wreef. Lattaruli rent richting de bal. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Santiago probeert de bal aan de voet te houden. Fradera rent richting de bal. Fradera passt de bal in één keer door. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 0:1

21e minuut.
Martínez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra Madrazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Moreno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panguilef zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dobromirov controleert de bal met de borst. Dobromirov schiet op doel. Ariaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 0:2

23e minuut.
Santiago rent richting de bal. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov passt de bal zonder na te denken. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli haalt uit met een fantastische trap. Ariaza bokst de bal weg.

24e minuut.
Liñán passt de bal zonder na te denken. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli geeft de bal voor. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dobromirov probeert de bal aan de voet te houden. Lattaruli is nu in balbezit. Dobromirov is nu in balbezit. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lattaruli is nu in balbezit. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lattaruli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Martínez Moreno kopt de bal weg. Gallo Moreno is nu in balbezit. Gallo Moreno passt de bal in één keer door. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 0:3

43e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago passt de bal met de wreef. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:3

45e minuut.
Fradera probeert naar een medespeler te passen. Gallo Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Gallo Moreno speelt de bal door. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackyteo 58%, Recreativo Granada C.F 42%.
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:4

51e minuut.
Martínez Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gotor de bal. Lattaruli rent richting de bal. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:5

58e minuut.
Martínez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Moreno probeert naar een medespeler te passen. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli draait met de bal, schiet en ... Ariaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:6

64e minuut.
Gotor probeert naar een medespeler te passen. Calvo-Garcia speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Martínez Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallo Moreno rent richting de bal. Gallo Moreno geeft de bal voor. Klungelig pakt Larrea García de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lattaruli controleert de bal met de borst. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli onderschept slim de pass. Gallo Moreno is nu in balbezit. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ... Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:7

80e minuut.
Gallo Moreno passt de bal in één keer door. Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli passt de bal in één keer door. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackyteo 64%, Recreativo Granada C.F 36%.
Jackyteo - Recreativo Granada C.F 1:7