Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhosmis FC Loranca.fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Entrialgo begaat een overtreding. Entrialgo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Salgado Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Fernández geeft een hoge lob. Daar is Campano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campano geeft een hoge lob. Silvoso heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Gironès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Labaka geeft een lange en hoge pass. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos onderschept slim de pass. Carlitos draait met de bal, schiet en ... Vall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Loranca.fc 0:1

32e minuut.
Carlitos is nu in balbezit. Sapena is nu in balbezit. Sapena speelt de bal door. Surrallés rent richting de bal. Surrallés haalt uit met een fantastische trap. Vall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Barila kopt de bal weg. Surrallés probeert de bal aan de voet te houden. Rubinos rent richting de bal. Surrallés verovert de bal door een tackle van achteren. Surrallés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rubinos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchís met de inworp. Surrallés is nu in balbezit. Surrallés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 61%, Loranca.fc 39%.
Jhosmis FC - Loranca.fc 0:1

73e minuut.
Navas Lasa verovert de bal door een tackle van achteren. Navas Lasa geeft een lange en hoge pass. Daar is Salgado Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Barila passt de bal zonder na te denken. Peiró rent richting de bal. Peiró probeert naar een medespeler te passen. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Comino is nu in balbezit. Suárez Santiago is nu in balbezit. Barila onderschept slim de pass. Comino rent richting de bal. Comino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhosmis FC - Loranca.fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 58%, Loranca.fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhosmis FC - Loranca.fc 1:1