Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ABE F.C. DAHLIA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Granda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayúcar is nu in balbezit. Franch probeert naar een medespeler te passen. Iturri rent richting de bal. Iturri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:1

4e minuut.
Ziganda kopt de bal weg. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturri rent richting de bal. Iturri schiet op doel. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Justes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:2

10e minuut.
Eras bereikt de bal nog maar net als eerste. Eras probeert naar een medespeler te passen. Iturri is nu in balbezit. Iturri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:3

17e minuut.
Inworp. Sáiz met een snelle inworp. Oliveras speelt de bal door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torres komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Franch verovert de bal door een tackle van achteren. Franch passt de bal met de wreef. Iturri rent richting de bal. Iturri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Charles de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:4

42e minuut.
Charles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziganda met de inworp. Lojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iturri is nu in balbezit. Iturri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ABE 63%, F.C. DAHLIA 37%.
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:4

47e minuut.
Pipaon geeft een hoge lob. Granda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lojo rent richting de bal. Lojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:5

49e minuut.
Sáiz speelt de bal door. Lojo rent richting de bal. Lojo passt de bal zonder na te denken. Iturri rent richting de bal. Iturri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Palop Cervera speelt de bal door. García Cobles is nu in balbezit. Oliveras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cobles is nu in balbezit. García Cobles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berruet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Berruet is nu in balbezit. Berruet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charles de bal. Iturri rent richting de bal. Iturri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Granda de bal. Iturri rent richting de bal. Charles is nu in balbezit. Berruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Justes met een sublieme pass. Ziganda is nu in balbezit. Ziganda geeft de bal voor. Berruet is nu in balbezit. Berruet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Justes geeft een hoge lob. Sáiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres de bal. Berruet is nu in balbezit. Berruet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gutiérrez Díaz kopt de bal weg. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturri rent richting de bal. Berruet is nu in balbezit. Berruet haalt uit met een fantastische trap. Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ABE 63%, F.C. DAHLIA 37%.
FC-ABE - F.C. DAHLIA 0:6