Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amigo CD Baskonia
442 Tactiek 433 W
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Diestro is nu in balbezit. Laraia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diestro raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubicki wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Laraia geeft een hoge lob. Torregrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaso Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaso Delgado krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tatarowicz probeert naar een medespeler te passen. Szigethy rent richting de bal. Tatarowicz geeft een lange en hoge pass. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Lubik de bal. Leñero is nu in balbezit. Leñero passt de bal zonder na te denken. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarowicz met een sublieme pass. Nogales rent richting de bal. Nogales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaso Delgado. Bircan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado met een snel genomen vrije trap. Leñero springt en kopt de bal. Toukoniitty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Jaso Delgado is nu in balbezit. Tatarowicz is nu in balbezit. Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Nogales is nu in balbezit. Nogales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Szigethy rent richting de bal. Tatarowicz onderschept slim de pass. Tatarowicz met een sublieme pass. Nogales is nu in balbezit. Nogales draait met de bal, schiet en ... Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laraia rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tatarowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szigethy is nu in balbezit. Szigethy passt de bal met de wreef. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero schiet op doel. Toukoniitty bokst de bal weg.

43e minuut.
Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Szigethy speelt de bal door. Nogales rent richting de bal. Nogales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amigo CD - Baskonia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigo CD 64%, Baskonia 36%.
Amigo CD - Baskonia 0:1

46e minuut.
Cinpoeru komt het veld opgelopen. Merta komt het veld opgelopen. Hankiss komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hankiss rent richting de bal. Zanfino rent richting de bal. Lascu is nu in balbezit. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel. Toukoniitty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amigo CD 57%, Baskonia 43%.
Amigo CD - Baskonia 0:1