Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeBagsé C.E. Sabadell F.C.
grykox Tactiek Debugging
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Max onderschept slim de pass. Max passt de bal zonder na te denken. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - C.E. Sabadell F.C. 1:0

24e minuut.
Hanczewski kopt de bal weg. Żychliński geeft de bal voor. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - C.E. Sabadell F.C. 2:0

29e minuut.
Smith controleert de bal met de borst. Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft de bal voor. Emiliani Micheletti probeert de bal met de borst te controleren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Korpics probeert naar een medespeler te passen. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emiliani Micheletti rent richting de bal. De bal raakt de paal. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - C.E. Sabadell F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 39%, C.E. Sabadell F.C. 61%.
LeBagsé - C.E. Sabadell F.C. 2:1

46e minuut.
Smith heeft problemen om de bal te vangen. Smith met een sublieme pass. Daar is Śladkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śladkowski passt de bal in één keer door. Tilincă is nu in balbezit. Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Bejan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inutile geeft een hoge lob. Śliwka kopt de bal weg. Daar is Śladkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzaque is nu in balbezit. Balzaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Smith kopt de bal weg. Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft de bal voor. Daar is Balzaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Smith met de inworp. Żychliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balzaque. Balzaque krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 54%, C.E. Sabadell F.C. 46%.
LeBagsé - C.E. Sabadell F.C. 2:1