Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Recreativo Granada C.F Guethoreloaded
433 Tactiek Ataque Nueva
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten very good
poor Passen adequate
good Verdedigen average


9e minuut.
Mejía Pérez passt de bal met de wreef. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Arnal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:1

12e minuut.
Haugland is nu in balbezit. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Arnal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Liñán passt de bal met de wreef. Iarussi is nu in balbezit. Gómez Sáez geeft de bal voor. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Daar is Iarussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azconzábal onderschept slim de pass. Gómez Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Sáez geeft een lange en hoge pass. Martínez Racero bokst de bal weg.

20e minuut.
García Arnal is nu in balbezit. Paraschiv verovert de bal door een tackle van achteren. Riopedre verovert de bal door een tackle van achteren. Riopedre geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mangas speelt de bal door. García Arnal heeft problemen om de bal te vangen. García Arnal passt de bal in één keer door. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Riopedre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grandi rent richting de bal. Grandi geeft een lange en hoge pass. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:2

38e minuut.
Martínez Racero trapt de bal weg. Azconzábal is nu in balbezit. Azconzábal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mejía Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas verovert de bal door een tackle van achteren. Mangas speelt de bal door. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grupčev met een sublieme pass. Bonet rent richting de bal. Liñán verovert de bal door een tackle van achteren. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Tuñón bokst de bal weg.

45e minuut.
Liñán speelt de bal door. Daar is Dobromirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azconzábal begaat een overtreding. Azconzábal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 69%, Guethoreloaded 31%.
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:2

47e minuut.
Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas met een sublieme pass. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal draait met de bal, schiet en ... Haugland probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gómez Sáez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Mangas de bal. Mangas speelt de bal door. Grandi rent richting de bal. Grandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Martínez Racero trapt de bal weg. Azconzábal kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez Sáez zal de hoekschop nemen. García Arnal heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Riopedre met de inworp. Grandi speelt de bal door. Mangas met een sublieme pass. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:3

61e minuut.
García Arnal is nu in balbezit. Hidalgo met een sublieme pass. Grandi met een sublieme pass. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:4

63e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mejía Pérez de bal onder controle te krijgen. Riopedre is nu in balbezit. Riopedre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Haugland rent richting de bal. Haugland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Arnal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tieles geeft de bal voor. Mejía Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo rent richting de bal. Mejía Pérez onderschept slim de pass. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:5

79e minuut.
Grupčev passt de bal zonder na te denken. Paraschiv rent richting de bal. Riopedre met een sublieme pass. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez schiet op doel. Martínez Racero bokst de bal weg.

80e minuut.
Fradera probeert de bal met de borst te controleren. García Arnal rent richting de bal. García Arnal geeft de bal voor. Martínez Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azconzábal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt García Arnal de bal. Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre geeft een hoge lob. Mejía Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:6

86e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez passt de bal zonder na te denken. Gómez Sáez is nu in balbezit. Gómez Sáez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haugland de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Riopedre bereikt de bal nog maar net als eerste. Riopedre passt de bal zonder na te denken. Grupčev is nu in balbezit. García Arnal verovert de bal door een tackle van achteren. García Arnal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 71%, Guethoreloaded 29%.
Recreativo Granada C.F - Guethoreloaded 0:6