Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrefiel ACE Loranca.fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto is nu in balbezit. Alegría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Couto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Couto kan niet meer verder spelen. Almendros komt het veld opgelopen. Salgado Fernández zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carlitos kopt de bal weg. Surrallés rent richting de bal. Surrallés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrefiel ACE - Loranca.fc 0:1

25e minuut.
Barila rent richting de bal. Carmona Méndez onderschept slim de pass. Carmona Méndez probeert naar een medespeler te passen. García Moya heeft problemen om de bal te vangen. García Moya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gutiérrez Moreno met een snelle inworp. Martínez Alonso is nu in balbezit. Martínez Alonso passt de bal zonder na te denken. García Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. García Moya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Carlitos kopt de bal weg. Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parúas met een sublieme pass. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Almendros onderschept slim de pass. Almendros passt de bal met de wreef. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos schiet op doel. Socías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrefiel ACE - Loranca.fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrefiel ACE 53%, Loranca.fc 47%.
Torrefiel ACE - Loranca.fc 0:2

52e minuut.
Parúas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surrallés is nu in balbezit. Surrallés geeft een lange en hoge pass. Carlitos rent richting de bal. Carlitos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrefiel ACE - Loranca.fc 0:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez Moreno met de inworp. Martínez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Alonso geeft een lange en hoge pass. García Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Gironès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Moya rent richting de bal. García Moya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parúas geeft de bal voor. Klungelig pakt Gutiérrez Moreno de bal. Sanchís rent richting de bal. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrefiel ACE 51%, Loranca.fc 49%.
Torrefiel ACE - Loranca.fc 0:3