Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.E. Sabadell F.C. Amigo CD
Debugging Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 35.7
good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muscò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscò geeft een lange en hoge pass. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Michelin kopt de bal weg. Daar is Bircan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempet rent richting de bal. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan schiet op doel. Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Emiliani Micheletti schiet op doel. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Yağcı kopt de bal weg. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hanczewski passt de bal in één keer door. Crabeels is nu in balbezit. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 1:0

15e minuut.
Bircan is nu in balbezit. Yağcı probeert naar een medespeler te passen. Laraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Inutile met een sublieme pass. Emiliani Micheletti rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 44%, Amigo CD 56%.
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 2:0

49e minuut.
Zanfino met de inworp. Smołkowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanczewski. Hanczewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Yağcı verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcı geeft de bal voor. Zanfino is nu in balbezit. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yağcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcı passt de bal zonder na te denken. Inutile is nu in balbezit. Inutile haalt uit met een fantastische trap. Daar is Crabeels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Torregrosa rent richting de bal. Torregrosa geeft een lange en hoge pass. Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leñero rent richting de bal. Leñero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Torregrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torregrosa. Torregrosa krijgt een gele kaart. Scarpone moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scarpone kan niet meer verder spelen. Szalon komt het veld opgelopen. Szalon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inutile bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile probeert naar een medespeler te passen. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 3:0

69e minuut.
Leñero passt de bal in één keer door. Fijał speelt de bal door. Zanfino rent richting de bal. Emiliani Micheletti verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 4:0

76e minuut.
Yağcı speelt de bal door. Tempet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempet geeft de bal voor. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inutile kan de bal niet met de borst controleren. Fijał is nu in balbezit. Fijał passt de bal in één keer door. Szalon is nu in balbezit. Szalon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Antonioni is nu in balbezit. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Muscò bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.E. Sabadell F.C. 48%, Amigo CD 52%.
C.E. Sabadell F.C. - Amigo CD 4:0