Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aitorcitoxx Recreativo Granada C.F
skilled dream Tactiek 433
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 32.1
solid Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Andradas Asurmendi geeft een hoge lob. Dąbski rent richting de bal. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv heeft problemen om de bal te vangen. Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov passt de bal met de wreef. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 0:1

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez Racero met een harde bal richting middenveld. Relmuantv kan de bal niet met de borst controleren. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Cieśliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbski onderschept slim de pass. Droesbeke verovert de bal door een tackle van achteren. Droesbeke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kollane geeft een lange en hoge pass. Grupčev rent richting de bal. Grupčev geeft de bal voor. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski schiet op doel. Martínez Racero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 41%, Recreativo Granada C.F 59%.
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 0:1

51e minuut.
Maricescu kopt de bal weg. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Płotnikowski de bal. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi met een sublieme pass. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Płotnikowski de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 1:1

67e minuut.
Maricescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Moreno. Maricescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hames zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Płotnikowski kopt de bal weg. Droesbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gallo Moreno is nu in balbezit. Relmuantv verovert de bal door een tackle van achteren. Relmuantv speelt de bal door. Droesbeke is nu in balbezit. Droesbeke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Kollane geeft een hoge lob. Dąbski is nu in balbezit. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 2:1

79e minuut.
Droesbeke verovert de bal door een tackle van achteren. Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Dąbski is nu in balbezit. Płotnikowski onderschept slim de pass. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Panguilef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Panguilef verovert de bal door een tackle van achteren. Panguilef geeft een hoge lob. Gallo Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski rent richting de bal. Panguilef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płotnikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płotnikowski neemt de penalty, wat een uithaal! Martínez Racero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 37%, Recreativo Granada C.F 63%.
Aitorcitoxx - Recreativo Granada C.F 3:1