Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded Jackyteo
Ataque Nueva Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 16.7
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mangas probeert naar een medespeler te passen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ariaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 1:0

16e minuut.
Bonet probeert naar een medespeler te passen. Sierra Madrazo heeft problemen om de bal te vangen. Grandi speelt de bal door. García Arnal heeft problemen om de bal te vangen. García Arnal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 2:0

21e minuut.
Alberto geeft de bal voor. Santiago kopt de bal weg. Naredo is nu in balbezit. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli schiet op doel. González Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Larrea García kopt de bal weg. Daar is Gómez Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Sáez passt de bal met de wreef. García Arnal rent richting de bal. García Arnal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 3:0

27e minuut.
Inworp. Grandi met een snelle inworp. Sierra Madrazo rent richting de bal. García Arnal onderschept slim de pass. García Arnal geeft een hoge lob. Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 4:0

28e minuut.
Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uceda begaat een overtreding. Mangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santiago met een snel genomen vrije trap. Sobrino Rodríguez kopt de bal weg. García Arnal rent richting de bal. García Arnal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mangas met een sublieme pass. García Arnal rent richting de bal. García Arnal passt de bal met de wreef. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grandi is nu in balbezit. Grandi geeft een hoge lob. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Ariaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Larrea García is nu in balbezit. Larrea García geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert García Arnal de bal onder controle te krijgen. Ariaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 22%, Jackyteo 78%.
Guethoreloaded - Jackyteo 4:0

47e minuut.
García Arnal onderschept slim de pass. Santiago rent richting de bal. García Arnal begaat een overtreding. García Arnal krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Larrea García kopt de bal weg. Niño Bejarano probeert de bal aan de voet te houden. Mangas met een sublieme pass. García Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. García Arnal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Daar is Sobrino Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrino Rodríguez schiet op doel. Larrea García probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 5:0

58e minuut.
Larrea García geeft een lange en hoge pass. Llabería is nu in balbezit. Met opzet legt Gómez Sáez zijn tegenspeler op de grond. Gómez Sáez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Grandi geeft de bal voor. García Arnal kopt de bal weg. Daar is Larrea García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangas rent richting de bal. Mangas draait met de bal, schiet en ... Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Llabería verovert de bal door een tackle van achteren. Llabería geeft de bal voor. Klungelig pakt García Arnal de bal. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ariaza trapt de bal weg van het doel. Naredo kopt de bal weg. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 6:0

70e minuut.
Mangas geeft een hoge lob. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez rent richting de bal. Sobrino Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Larrea García rent richting de bal. Larrea García passt de bal zonder na te denken. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 7:0

74e minuut.
Alberto geeft de bal voor. Inworp. Gómez Sáez met een snelle inworp. Niño Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño Bejarano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sierra Madrazo kopt de bal weg. Bonet speelt de bal door. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi geeft een hoge lob. Sobrino Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mangas verovert de bal door een tackle van achteren. Mangas speelt de bal door. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandi geeft een lange en hoge pass. García Arnal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Jackyteo 8:0

89e minuut.
García Arnal probeert naar een medespeler te passen. Mangas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrino Rodríguez is nu in balbezit. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 23%, Jackyteo 77%.
Guethoreloaded - Jackyteo 8:0