Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhosmis FC Torrefiel ACE
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Baraja Vegas geeft een lange en hoge pass. Carmona Méndez kopt de bal weg. García Moya heeft problemen om de bal te vangen. García Moya draait met de bal, schiet en ... Vall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 0:1

14e minuut.
Peiró rent richting de bal. Argüello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peiró is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Comino neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 1:1

18e minuut.
Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Comino onderschept slim de pass. Comino speelt de bal door. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Socías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Suárez Santiago onderschept slim de pass. Comino rent richting de bal. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 2:1

34e minuut.
Comino is nu in balbezit. Comino probeert naar een medespeler te passen. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ... Socías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 49%, Torrefiel ACE 51%.
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 3:1

50e minuut.
Comino rent richting de bal. Martínez Delgado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Comino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Entrialgo met een snel genomen vrije trap. Gutiérrez Moreno kopt de bal weg. Klungelig pakt Argüello de bal. Peiró rent richting de bal. Peiró haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Peiró de bal. Peiró geeft de bal voor. Campano kopt de bal weg. Suárez Santiago rent richting de bal. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 4:1

56e minuut.
Martínez Delgado is nu in balbezit. Navas Lasa onderschept slim de pass. Comino is nu in balbezit. Comino haalt uit met een fantastische trap. Socías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 5:1

68e minuut.
García Sedano kopt de bal weg. García Moya rent richting de bal. Navas Lasa is nu in balbezit. García Sedano rent richting de bal. García Sedano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 5:2

74e minuut.
Inworp. Campano met de inworp. Entrialgo speelt de bal door. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 48%, Torrefiel ACE 52%.
Jhosmis FC - Torrefiel ACE 6:2