Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guethoreloaded Baskonia
Ataque Nueva Tactiek 433 W
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.7 gemiddelde waardering 45.3
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Tatarowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Pina de bal. Tatarowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Jaso Delgado met een sublieme pass. Nogales heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santiago. Santiago krijgt een gele kaart. Nogales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaso Delgado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nogales maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuñón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bonet geeft een lange en hoge pass. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Diestro kopt de bal weg. Daar is Nogales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Baskonia 0:1

18e minuut.
Azconzábal geeft de bal voor. Cervantes met een sublieme pass. Nogales is nu in balbezit. Nogales draait met de bal, schiet en ... Tuñón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Baskonia 0:2

25e minuut.
Kubicki passt de bal zonder na te denken. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santiago krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nogales raakt geblesseerd tijdens het duel. Diestro neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

32e minuut.
Sánchez de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez de la Calle passt de bal zonder na te denken. Nogales rent richting de bal. Daar is Nogales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tatarowicz speelt de bal door. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diestro passt de bal in één keer door. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gómez Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Sáez geeft de bal voor. Jaso Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 44%, Baskonia 56%.
Guethoreloaded - Baskonia 0:2

54e minuut.
Daar is Kubicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubicki met een sublieme pass. Diestro is nu in balbezit. Diestro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Baskonia 0:3

67e minuut.
Sánchez de la Calle passt de bal met de wreef. Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz passt de bal in één keer door. Nogales rent richting de bal. Nogales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nogales rent richting de bal. Nogales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Azconzábal passt de bal met de wreef. Jaso Delgado is nu in balbezit. Mangas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mangas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoyanov onderschept slim de pass. Stoyanov geeft een lange en hoge pass. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales haalt uit met een fantastische trap. Tuñón bokst de bal weg.

79e minuut.
Pina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina met een sublieme pass. Nogales rent richting de bal. Nogales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Baskonia 0:4

79e minuut.
Stoyanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lorenzotti komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Diestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diestro passt de bal zonder na te denken. Nogales rent richting de bal. Nogales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guethoreloaded - Baskonia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guethoreloaded 53%, Baskonia 47%.
Guethoreloaded - Baskonia 0:5