Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aitorcitoxx C.E. Sabadell F.C.
skilled dream Tactiek Debugging
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 43.8
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Relmuantv speelt de bal door. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Met opzet legt Szalon zijn tegenspeler op de grond. Szalon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzaque verovert de bal door een tackle van achteren. Balzaque passt de bal zonder na te denken. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti schiet op doel. Cieśliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Antonioni geeft de bal voor. Balzaque kopt de bal weg. Kollane kan de bal niet met de borst controleren. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:1

21e minuut.
Cieśliński trapt de bal weg. Balzaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:2

31e minuut.
Inworp. Balzaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft een lange en hoge pass. Emiliani Micheletti krijgt zijn hoofd ertegen. Cieśliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft een hoge lob. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:3

43e minuut.
Inutile kopt de bal weg. Kollane heeft problemen om de bal te vangen. Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... Cieśliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 60%, C.E. Sabadell F.C. 40%.
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:4

49e minuut.
Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin geeft een hoge lob. Emiliani Micheletti rent richting de bal. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:5

60e minuut.
Cieśliński trapt de bal weg van het doel. Yağcı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maricescu de bal onder controle te krijgen. Hames is nu in balbezit. Hames passt de bal met de wreef. Paal!

65e minuut.
Inutile is nu in balbezit. Inutile geeft een hoge lob. Kollane bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani Micheletti onderschept slim de pass. Emiliani Micheletti draait met de bal, schiet en ... Cieśliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Balzaque geeft de bal voor. Giorgi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emiliani Micheletti rent richting de bal. Emiliani Micheletti haalt uit met een fantastische trap. Cieśliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:6

68e minuut.
Balzaque met de inworp. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Inutile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inutile krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aitorcitoxx 62%, C.E. Sabadell F.C. 38%.
Aitorcitoxx - C.E. Sabadell F.C. 0:6