Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeBagsé Rosario CD
grykox Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Śladkowski met een sublieme pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Max controleert de bal met de borst. Max geeft de bal voor. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Espín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 1:0

16e minuut.
Rández speelt de bal door. Daar is Cuéllar Taínta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 2:0

18e minuut.
Gómez Cela kopt de bal weg. Śladkowski rent richting de bal. Śladkowski passt de bal zonder na te denken. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Smith passt de bal in één keer door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Espín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 3:0

24e minuut.
Naya bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski met een sublieme pass. Smith geeft een lange en hoge pass. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max met een sublieme pass. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 4:0

34e minuut.
Inworp. Max zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śladkowski speelt de bal door. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 5:0

35e minuut.
Smith met de inworp. Daar is Śladkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śladkowski passt de bal zonder na te denken. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 6:0

40e minuut.
Max passt de bal in één keer door. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bejan de bal. Bejan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 18%, Rosario CD 82%.
LeBagsé - Rosario CD 7:0

47e minuut.
Doeltrap. Rubio komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max geeft de bal voor. Gómez Cela kopt de bal weg. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Smith passt de bal in één keer door. Max geeft een lange en hoge pass. Pedraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Espín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espín probeert naar een medespeler te passen. Śladkowski speelt de bal door. Daar is Pedraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Naya probeert de bal met de borst te controleren. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 8:0

63e minuut.
Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tilincă de bal. Śladkowski met een sublieme pass. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Śladkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pedraz geeft een hoge lob. Inworp. Smith met de inworp. Topo rent richting de bal. Topo geeft de bal voor. Espín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 9:0

73e minuut.
Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith met een sublieme pass. Tilincă is nu in balbezit. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zoubas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dumiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumiok geeft de bal voor. Klungelig pakt Pedraz de bal. Zoubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoubas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Rández onderschept slim de pass. Dumiok onderschept slim de pass. Dumiok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith geeft een hoge lob. Espín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LeBagsé - Rosario CD 10:0

87e minuut.
Żychliński passt de bal met de wreef. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Zoubas is nu in balbezit. Zoubas haalt uit met een fantastische trap. Espín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeBagsé 17%, Rosario CD 83%.
LeBagsé - Rosario CD 10:0