Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Recreativo Granada C.F LeBagsé
433 Tactiek grykox
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 41.3
average Schieten very good
poor Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Max geeft de bal voor. Bejan rent richting de bal. Bejan probeert naar een medespeler te passen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft de bal voor. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tilincă geeft een lange en hoge pass. Grupčev heeft problemen om de bal te vangen. Max rent richting de bal. Max geeft een hoge lob. Bejan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă met een sublieme pass. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith passt de bal in één keer door. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Martínez Racero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:1

10e minuut.
Gallo Moreno passt de bal zonder na te denken. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă passt de bal met de wreef. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:2

12e minuut.
Iarussi met een sublieme pass. Martínez Moreno rent richting de bal. Smith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smith krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski met een sublieme pass. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Tilincă speelt de bal door. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:3

26e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iarussi de bal onder controle te krijgen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martínez Racero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:4

30e minuut.
Hidalgo geeft een hoge lob. Inworp. Smith zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śladkowski rent richting de bal. Śladkowski geeft de bal voor. Martínez Racero bokst de bal weg. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:5

34e minuut.
Lattaruli is nu in balbezit. Dumiok onderschept slim de pass. Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:6

35e minuut.
Gallo Moreno probeert de bal aan de voet te houden. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski speelt de bal door. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Śladkowski rent richting de bal. Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:7

40e minuut.
Iarussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarussi passt de bal zonder na te denken. Żychliński probeert naar een medespeler te passen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal in één keer door. Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 85%, LeBagsé 15%.
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:7

47e minuut.
Inworp. Rubio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grupčev passt de bal in één keer door. Prandelli geeft de bal voor. Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski passt de bal zonder na te denken. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:8

73e minuut.
Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Max speelt de bal door. Śladkowski is nu in balbezit. Śladkowski speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero bokst de bal weg.

82e minuut.
Smith onderschept slim de pass. Smith passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă schiet op doel. Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Śladkowski speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 70%, LeBagsé 30%.
Recreativo Granada C.F - LeBagsé 0:9