Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plymouth F.C. FC DeFeMe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Barrero speelt de bal door. Moré rent richting de bal. Borrell Iglesias onderschept slim de pass. Serrano Lorente onderschept slim de pass. Serrano Lorente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres Sanz met een harde bal richting middenveld. Meneses controleert de bal met de borst. Salvat is nu in balbezit. Meneses rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Constantinopla rent richting de bal. Constantinopla speelt de bal door. Salvat rent richting de bal. Rimblas Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Otxoa geeft een hoge lob. Moré is nu in balbezit. Moré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 0:1

33e minuut.
Goitia rent richting de bal. Goitia geeft een lange en hoge pass. Daar is Garai Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano Lorente rent richting de bal. Serrano Lorente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 0:2

35e minuut.
Quevedo geeft de bal voor. Inworp. Blanco Jáuregi met de inworp. Meneses is nu in balbezit. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Constantinopla passt de bal met de wreef. Daar is Salvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimblas Gómez rent richting de bal. Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plymouth F.C. 41%, FC DeFeMe 59%.
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 1:2

47e minuut.
Quevedo geeft een hoge lob. Inworp. Blanco Jáuregi met de inworp. Meneses rent richting de bal. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 2:2

49e minuut.
Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses is nu in balbezit. Salvat rent richting de bal. Meneses is nu in balbezit. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero probeert naar een medespeler te passen. Borrell Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Lorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Lorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Borrell Iglesias is nu in balbezit. Garai Martínez met een sublieme pass. Barrero rent richting de bal. Meneses is nu in balbezit. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Navarro García trapt de bal weg. Daar is Constantinopla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto Miranda met een sublieme pass. Moré is nu in balbezit. Moré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plymouth F.C. 37%, FC DeFeMe 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plymouth F.C. - FC DeFeMe 2:2