Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raiguero C.F Hello Kitty F.C
Normal Tactiek 4Def.
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Overmars is nu in balbezit. Overmars geeft een lange en hoge pass. Nikolayan kopt de bal weg. Kotlárik probeert de bal met de borst te controleren. Kotlárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:1

5e minuut.
Maćkowiak geeft een hoge lob. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik geeft een lange en hoge pass. Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Visser kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrasa de bal. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser geeft een hoge lob. Kotlárik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pujante met een sublieme pass. Maćkowiak kopt de bal weg. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:2

14e minuut.
Nikolayan onderschept slim de pass. Nikolayan geeft een hoge lob. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:3

14e minuut.
Gorrín probeert naar een medespeler te passen. Moreno Merino heeft problemen om de bal te vangen. Kotlárik onderschept slim de pass. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap. Pujante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:4

17e minuut.
Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik geeft een lange en hoge pass. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan schiet op doel. Pujante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:5

22e minuut.
de Visser probeert naar een medespeler te passen. Rubinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletiguz speelt de bal door. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rubinos is nu in balbezit. Marcinek onderschept slim de pass. Marcinek probeert naar een medespeler te passen. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak probeert naar een medespeler te passen. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik schiet op doel. Pujante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:6

28e minuut.
de Visser is nu in balbezit. de Visser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotlárik de bal. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
de Luz geeft een hoge lob. Kotlárik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferriz de bal. Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Pujante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Marcinek geeft een lange en hoge pass. Nikolayan kopt de bal weg. Sisniega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marcinek geeft een hoge lob. Daar is de Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik draait met de bal, schiet en ... Sisniega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raiguero C.F 87%, Hello Kitty F.C 13%.
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:6

50e minuut.
Pletiguz probeert naar een medespeler te passen. de Visser speelt de bal door. Daar is Nikolayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan schiet op doel. Ferriz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:7

52e minuut.
Maćkowiak met een sublieme pass. Nikolayan is nu in balbezit. Nikolayan passt de bal met de wreef. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nopcea verovert de bal door een tackle van achteren. Pletiguz is nu in balbezit. Pletiguz probeert naar een medespeler te passen. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik draait met de bal, schiet en ... Pujante bokst de bal weg.

64e minuut.
Marcinek kopt de bal weg. Sisniega heeft problemen om de bal te vangen. Kotlárik probeert naar een medespeler te passen. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Marcinek kopt de bal weg. Quindós is nu in balbezit. Quindós passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kotlárik de bal. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:8

68e minuut.
Nikolayan rent richting de bal. Sisniega is nu in balbezit. Nikolayan onderschept slim de pass. Nikolayan schiet op doel. Kotlárik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:9

73e minuut.
Barrasa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maćkowiak met de inworp. de Visser is nu in balbezit. de Visser geeft een lange en hoge pass. Pujante bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Sisniega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek passt de bal in één keer door. Daar is Kotlárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Marcinek passt de bal met de wreef. Pletiguz met een sublieme pass. de Visser met een sublieme pass. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:10

87e minuut.
de Visser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowiak is nu in balbezit. Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barrasa met een sublieme pass. Pletiguz speelt de bal door. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolayan rent richting de bal. Nikolayan geeft een lange en hoge pass. Pujante bokst de bal weg. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Visser neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raiguero C.F 83%, Hello Kitty F.C 17%.
Raiguero C.F - Hello Kitty F.C 0:10