Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sevilla atletico Dalt Vila
ataque Tactiek 532
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen onderschept slim de pass. Gökmen speelt de bal door. Witecki rent richting de bal. Witecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cuevas onderschept slim de pass. López Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazábal krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Senderos met de inworp. Daar is Tantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witecki rent richting de bal. Witecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 1:0

6e minuut.
Fargas passt de bal zonder na te denken. Witecki is nu in balbezit. Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki haalt uit met een fantastische trap. Guerendiain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 2:0

17e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ferrer met de inworp. Kornelius geeft de bal voor. Witecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerendiain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gökmen zal de hoekschop nemen. Freije springt en kopt de bal. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki draait met de bal, schiet en ... Guerendiain bokst de bal weg. Cuevas Martín kopt de bal weg. Daar is Tantos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gökmen zal de hoekschop nemen. Freije springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazábal onderschept slim de pass. Nazábal passt de bal met de wreef. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap. Zięba bokst de bal weg.

26e minuut.
Witecki geeft een lange en hoge pass. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Kornelius rent richting de bal. Kornelius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Witecki is nu in balbezit. Guerendiain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gökmen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witecki heeft problemen om de bal te vangen. Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kornelius probeert de bal met de borst te controleren. Cuevas Martín rent richting de bal. Witecki onderschept slim de pass. Witecki haalt uit met een fantastische trap. Guerendiain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 3:0

40e minuut.
Cuevas Capín speelt de bal door. Fargas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freije. Freije krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski passt de bal in één keer door. Witecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Freije de bal. Freije haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 28%, Dalt Vila 72%.
sevilla atletico - Dalt Vila 3:0

48e minuut.
Fargas is nu in balbezit. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski geeft een lange en hoge pass. Witecki rent richting de bal. Witecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bejarano geeft een hoge lob. García Valle kopt de bal weg. Witecki rent richting de bal. Witecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 4:0

51e minuut.
Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Kornelius passt de bal zonder na te denken. Witecki rent richting de bal. Witecki schiet op doel. Guerendiain bokst de bal weg.

52e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Rimblas kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Witecki onderschept slim de pass. Witecki draait met de bal, schiet en ... Guerendiain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kornelius speelt de bal door. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki draait met de bal, schiet en ... Guerendiain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 5:0

74e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ferrer met de inworp. Viejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 6:0

77e minuut.
Kornelius is nu in balbezit. Freije is nu in balbezit. Kornelius met een sublieme pass. Witecki is nu in balbezit. Witecki schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Fargas kopt de bal weg. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius passt de bal zonder na te denken. Witecki is nu in balbezit. Witecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tantos speelt de bal door. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen maakt een afschuwelijke overtreding. Gökmen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kornelius is nu in balbezit. Kornelius passt de bal in één keer door. Freije rent richting de bal. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius draait met de bal, schiet en ... Guerendiain bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ferrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski geeft een lange en hoge pass. Paal! Freije rent richting de bal. Freije draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - Dalt Vila 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 37%, Dalt Vila 63%.
sevilla atletico - Dalt Vila 7:0