Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DeFeMe sokker scamm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Moré passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soto Miranda de bal. Soto Miranda passt de bal in één keer door. Serrano Lorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Lorente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Postigo is nu in balbezit. Postigo geeft een lange en hoge pass. Perevozshchilov is nu in balbezit. Perevozshchilov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano Lorente onderschept slim de pass. Serrano Lorente passt de bal met de wreef. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ... Floro bokst de bal weg.

26e minuut.
Serrano Lorente verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano Lorente met een sublieme pass. Garai Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DeFeMe - sokker scamm 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DeFeMe 65%, sokker scamm 35%.
FC DeFeMe - sokker scamm 0:1

53e minuut.
Garai Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Garai Martínez passt de bal zonder na te denken. Moré is nu in balbezit. Moré haalt uit met een fantastische trap. Floro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Barrero rent richting de bal. Barrero probeert naar een medespeler te passen. Moré is nu in balbezit. Moré draait met de bal, schiet en ... Serediuc probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Soto Miranda passt de bal zonder na te denken. Serrano Lorente rent richting de bal. Serrano Lorente passt de bal zonder na te denken. Moré is nu in balbezit. Moré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DeFeMe - sokker scamm 1:1

77e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja passt de bal zonder na te denken. Kwasigroch probeert naar een medespeler te passen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Barrero met een sublieme pass. Sabou is nu in balbezit. Sabou passt de bal zonder na te denken. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DeFeMe 52%, sokker scamm 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DeFeMe - sokker scamm 1:1