Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indoa C.F. kolosso3
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Herrero passt de bal met de wreef. Cadenas is nu in balbezit. García Montes onderschept slim de pass. Morales Cuerva onderschept slim de pass. Morales Cuerva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Herrero kopt de bal weg. Belletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chirón krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Morales Cuerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Cuerva geeft een lange en hoge pass. Sergio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andueza de bal onder controle te krijgen. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mateo is nu in balbezit. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Batista probeert naar een medespeler te passen. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indoa C.F. - kolosso3 0:1

40e minuut.
Chirón geeft de bal voor. Inworp. Belletti met een snelle inworp. Morales Cuerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Cuerva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Naranjo trapt de bal weg. Daar is Pérez Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Montes met een sublieme pass. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Capó met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Morales Cuerva de bal. Morales Cuerva probeert naar een medespeler te passen. Cadenas is nu in balbezit. Cadenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indoa C.F. 43%, kolosso3 57%.
Indoa C.F. - kolosso3 0:1

46e minuut.
Granda passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Pérez Valera onderschept slim de pass. Álvarez García onderschept slim de pass. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Abela met een sublieme pass. Álvarez García rent richting de bal. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Paricio passt de bal in één keer door. Morales Cuerva bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abela krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Abela speelt de bal door. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal met de wreef. Álvarez García heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indoa C.F. 69%, kolosso3 31%.
Indoa C.F. - kolosso3 0:1