Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contreras Bayern Singularidad Temporal
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Losada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodríguez Villa de bal. Eriz onderschept slim de pass. Eriz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contreras Bayern - Singularidad Temporal 0:1

5e minuut.
Alba is nu in balbezit. Campano onderschept slim de pass. Campano met een sublieme pass. Sánchez Murias rent richting de bal. Sánchez Murias schiet op doel. Guerrero Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Guerrero Fernández trapt de bal weg. Nano kopt de bal weg. García Eguren probeert de bal met de borst te controleren. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contreras Bayern - Singularidad Temporal 1:1

25e minuut.
Nano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauzá met de inworp. Losada is nu in balbezit. Losada geeft de bal voor. Irún bokst de bal weg.

33e minuut.
Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Murias verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Murias passt de bal in één keer door. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Manjón rent richting de bal. Mairena onderschept slim de pass. Mairena passt de bal met de wreef. Eriz heeft problemen om de bal te vangen. Eriz haalt uit met een fantastische trap. Irún bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopo García is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contreras Bayern 43%, Singularidad Temporal 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contreras Bayern - Singularidad Temporal 1:1

53e minuut.
Guerrero Fernández trapt de bal weg. Losada kopt de bal weg. Egüén heeft problemen om de bal te vangen. Eriz is nu in balbezit. Eriz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Lopo García probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Morente probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Manjón passt de bal in één keer door. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Murias onderschept slim de pass. Sánchez Murias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Murias onderschept slim de pass. Manjón is nu in balbezit. Sánchez Murias is nu in balbezit. Sánchez Murias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Manjón passt de bal zonder na te denken. Sánchez Murias is nu in balbezit. Alba begaat een overtreding. Alba krijgt een gele kaart.

70e minuut.
García Eguren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beltrán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauzá met de inworp. Losada rent richting de bal. Losada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Losada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodríguez Villa de bal onder controle te krijgen. Simeón is nu in balbezit. Simeón geeft de bal voor. Losada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contreras Bayern - Singularidad Temporal 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contreras Bayern 50%, Singularidad Temporal 50%.
Contreras Bayern - Singularidad Temporal 1:2