Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker scamm Hello Kitty F.C
Normal Tactiek 4Def.
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Kotlárik rent richting de bal. Serediuc verovert de bal door een tackle van achteren. Dontsidis verovert de bal door een tackle van achteren. Dontsidis draait met de bal, schiet en ... Floro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:1

14e minuut.
Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dontsidis de bal. Dontsidis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serediuc de bal onder controle te krijgen. Floro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Czpiotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. Kotlárik maakt een snoekduik en kopt de bal. Floro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:2

17e minuut.
Kotlárik onderschept slim de pass. Pletiguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletiguz speelt de bal door. Dontsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dontsidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Słowiński is nu in balbezit. Dontsidis onderschept slim de pass. Dontsidis passt de bal zonder na te denken. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chigioni met een sublieme pass. Pletiguz met een sublieme pass. Dontsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dontsidis speelt de bal door. Pletiguz probeert naar een medespeler te passen. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik draait met de bal, schiet en ... Floro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:3

41e minuut.
Pletiguz speelt de bal door. Dontsidis is nu in balbezit. Dontsidis geeft de bal voor. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker scamm 70%, Hello Kitty F.C 30%.
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:4

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Kotlárik de bal onder controle te krijgen. Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek geeft de bal voor. Dontsidis rent richting de bal. Dontsidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Floro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kotlárik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:5

50e minuut.
Czpiotek probeert naar een medespeler te passen. Dontsidis rent richting de bal. Słowiński rent richting de bal. Dontsidis verovert de bal door een tackle van achteren. Dontsidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:6

52e minuut.
Kotlárik passt de bal in één keer door. Czpiotek is nu in balbezit. Słowiński begaat een overtreding. Słowiński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek onderschept slim de pass. Marcinek speelt de bal door. Dontsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dontsidis schiet op doel. Floro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:7

76e minuut.
Sabou trapt de bal weg. Pletiguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletiguz speelt de bal door. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Vladu is nu in balbezit. Marcinek verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinek geeft een hoge lob. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:8

89e minuut.
Maćkowiak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sabou de bal onder controle te krijgen. Kotlárik rent richting de bal. Dontsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dontsidis schiet op doel. Floro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker scamm 75%, Hello Kitty F.C 25%.
sokker scamm - Hello Kitty F.C 0:8