Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sevilla atletico kolosso3
ataque Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Kornelius probeert naar een medespeler te passen. Gökmen rent richting de bal. Gökmen geeft een hoge lob. Freije springt en kopt de bal. Naranjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - kolosso3 1:0

14e minuut.
Zięba met een harde bal richting middenveld. Kornelius kopt de bal weg. Klungelig pakt Andueza de bal. Witecki is nu in balbezit. Witecki schiet op doel. Naranjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sarriegi trapt de bal weg van het doel. Rimblas probeert naar een medespeler te passen. Abela is nu in balbezit. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Niski probeert naar een medespeler te passen. López Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ferrer geeft een lange en hoge pass. Witecki is nu in balbezit. Witecki schiet op doel. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki geeft de bal voor. Daar is Andueza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije rent richting de bal. Freije draait met de bal, schiet en ... Naranjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 37%, kolosso3 63%.
sevilla atletico - kolosso3 1:0

59e minuut.
Kornelius passt de bal in één keer door. Freije is nu in balbezit. Sarriegi is nu in balbezit. Witecki rent richting de bal. Witecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kornelius passt de bal zonder na te denken. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarriegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - kolosso3 2:0

70e minuut.
Niski is nu in balbezit. Niski met een sublieme pass. Kornelius met een sublieme pass. Witecki is nu in balbezit. Witecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Batista speelt de bal door. Inworp. Gökmen met de inworp. Niski is nu in balbezit. Niski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Andueza kopt de bal weg. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski probeert naar een medespeler te passen. Witecki is nu in balbezit. Witecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kornelius met een sublieme pass. Freije is nu in balbezit. García Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Kornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Kornelius geeft een hoge lob. Naranjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sevilla atletico - kolosso3 3:0

88e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal in één keer door. Abela probeert de bal aan de voet te houden. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sevilla atletico 27%, kolosso3 73%.
sevilla atletico - kolosso3 3:0