Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:57
  • Competitiewedstrijd: IV División.06
  • Stadion: El Madrigal
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20568
Villarreal.CF Springfield Atoms
vac433 Tactiek Frente Bokerón
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 25.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Urzanqui passt de bal zonder na te denken. Gómez-Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt onderschept slim de pass. Dhondt heeft problemen om de bal te vangen. Dhondt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 1:0

4e minuut.
Tinajero rent richting de bal. Tinajero geeft een hoge lob. Göksal kopt de bal weg. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zincir rent richting de bal. Zincir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha passt de bal zonder na te denken. Zincir rent richting de bal. Zincir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 2:0

19e minuut.
López rent richting de bal. Kürtösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtösi geeft de bal voor. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Kürtösi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürtösi geeft een lange en hoge pass. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 3:0

44e minuut.
Urzanqui rent richting de bal. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez-Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha onderschept slim de pass. Csuha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 39%, Springfield Atoms 61%.
Villarreal.CF - Springfield Atoms 3:0

46e minuut.
Cañizares komt het veld opgelopen. Agirretxe Arruti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Galeote rent richting de bal. Galeote passt de bal in één keer door. Daar is García Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik probeert naar een medespeler te passen. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 5:0

57e minuut.
García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado met een sublieme pass. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 6:0

59e minuut.
Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Göksal de bal. Göksal geeft een hoge lob. Csuha kopt de bal weg. Daar is Dhondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dhondt geeft de bal voor. Burrezo heeft problemen om de bal te vangen. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Springfield Atoms 7:0

65e minuut.
Kulaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Kulaszewski met een sublieme pass. Kürtösi speelt de bal door. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik schiet op doel. Krzyszałowicz bokst de bal weg.

69e minuut.
Verbraken geeft een hoge lob. Inworp. Gómez-Cano met een snelle inworp. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Zincir passt de bal in één keer door. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik passt de bal in één keer door. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir draait met de bal, schiet en ... Krzyszałowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Paz Cruz geeft de bal voor. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik speelt de bal door. Zincir rent richting de bal. Zincir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kürtösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtösi geeft de bal voor. Klungelig pakt Burrezo de bal. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap. Krzyszałowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kulaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Lanza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paz Cruz met een snel genomen vrije trap. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zincir heeft problemen om de bal te vangen. Tinajero verovert de bal door een tackle van achteren. García Salgado rent richting de bal. García Salgado schiet op doel. Krzyszałowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Verbraken passt de bal met de wreef. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agirretxe Arruti met een sublieme pass. Cañizares is nu in balbezit. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 41%, Springfield Atoms 59%.
Villarreal.CF - Springfield Atoms 7:0