Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xosteam Forcarey
Defend Tactiek fonxete
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro passt de bal zonder na te denken. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem passt de bal met de wreef. Beraldini speelt de bal door. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. Fernández Somoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro passt de bal zonder na te denken. Beraldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem rent richting de bal. Ferrugem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Forcarey 0:1

20e minuut.
Moreno y Fabianesi rent richting de bal. Moreno y Fabianesi passt de bal met de wreef. Sierman probeert naar een medespeler te passen. Chamorro rent richting de bal. Chamorro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Fernández Somoza trapt de bal weg. Riina kopt de bal weg. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Beraldini geeft de bal voor. Riina rent richting de bal. Riina speelt de bal door. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel. Fernández Somoza bokst de bal weg.

31e minuut.
Valiente passt de bal met de wreef. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. Canales probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fakir met een snelle inworp. Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldini onderschept slim de pass. Beraldini passt de bal zonder na te denken. Ferrugem met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Fernández Somoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moreno y Fabianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem schiet op doel. Fernández Somoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro geeft de bal voor. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Puigdesens met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riina zal de hoekschop nemen. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Riina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Torrén met de inworp. Valiente is nu in balbezit. Valiente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chamorro is nu in balbezit. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vilaseca Arroyo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 87%, Forcarey 13%.
Xosteam - Forcarey 0:1

47e minuut.
Ferrugem rent richting de bal. Valiente verovert de bal door een tackle van achteren. Valiente passt de bal in één keer door. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Riina heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Torrén is nu in balbezit. Riina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riina krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Beraldini passt de bal zonder na te denken. Cerliani heeft problemen om de bal te vangen. Cerliani passt de bal zonder na te denken. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Espadas rent richting de bal. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas passt de bal met de wreef. Chamorro rent richting de bal. Chamorro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Forcarey 0:2

55e minuut.
Sierman rent richting de bal. Sierman passt de bal in één keer door. Chamorro rent richting de bal. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Forcarey 0:3

64e minuut.
Beraldini kopt de bal weg. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas passt de bal met de wreef. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fakir heeft problemen om de bal te vangen. Valiente rent richting de bal. Valiente passt de bal met de wreef. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamorro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Forcarey 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Vilaseca Arroyo de bal. Moreno y Fabianesi probeert naar een medespeler te passen. Melgar is nu in balbezit. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chamorro is nu in balbezit. Chamorro passt de bal in één keer door. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Martínez Torrén geeft de bal voor. Beraldini probeert de bal met de borst te controleren. Beraldini passt de bal in één keer door. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Forcarey 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 81%, Forcarey 19%.
Xosteam - Forcarey 0:5