Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loveteam Real Madrid CF 1902
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 26.9
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Sánchez Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. García Suárez onderschept slim de pass. García Suárez met een sublieme pass. Klungelig pakt Lombardo de bal. Lombardo draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó bokst de bal weg.

27e minuut.
Cambra verovert de bal door een tackle van achteren. Cambra speelt de bal door. Bayarri rent richting de bal. Bayarri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Balbuena probeert de bal aan de voet te houden. García Suárez is nu in balbezit. García Suárez passt de bal in één keer door. Nafti is nu in balbezit. Nafti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loveteam 63%, Real Madrid CF 1902 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
loveteam - Real Madrid CF 1902 0:0

50e minuut.
Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Fuentes maakt een afschuwelijke overtreding. Subirats raakt geblesseerd tijdens het duel. Subirats zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Mesas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesas. Mesas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loveteam 52%, Real Madrid CF 1902 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
loveteam - Real Madrid CF 1902 0:0