Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:58
  • Competitiewedstrijd: IV División.06
  • Stadion: IRON Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1847
IRON ZakaTeam
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sánchez Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Arenas rent richting de bal. Noah onderschept slim de pass. Noah schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rodado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García de los Salmones komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Fariñas is nu in balbezit. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia geeft een lange en hoge pass. Fariñas heeft problemen om de bal te vangen. Fariñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt García Doreste de bal. Piñeiro Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Verdú zijn tegenspeler op de grond. Piñeiro Crespo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martínez Abellán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRON 42%, ZakaTeam 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRON - ZakaTeam 0:0

58e minuut.
Verdú rent richting de bal. Verdú speelt de bal door. de las Heras is nu in balbezit. Fariñas verovert de bal door een tackle van achteren. Fariñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Pérez Valera probeert de bal met de borst te controleren. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán haalt uit met een fantastische trap. García Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRON - ZakaTeam 0:1

80e minuut.
Aspiazu speelt de bal door. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán passt de bal in één keer door. Piñeiro Crespo rent richting de bal. Piñeiro Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRON - ZakaTeam 0:2

84e minuut.
Gurpegi rent richting de bal. Fariñas is nu in balbezit. Gurpegi verovert de bal door een tackle van achteren. Noah onderschept slim de pass. Noah draait met de bal, schiet en ... Galiana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fariñas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fontanillas komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Noah de bal. Arabidurrutia is nu in balbezit. Fontanillas onderschept slim de pass. Noah is nu in balbezit. Noah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRON 34%, ZakaTeam 66%.
IRON - ZakaTeam 0:2