Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xosteam Villarreal.CF
Defend Tactiek vac433
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Kürtösi onderschept slim de pass. Kürtösi met een sublieme pass. Paz Cruz probeert naar een medespeler te passen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Paz Cruz met een sublieme pass. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt passt de bal zonder na te denken. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. Fernández Somoza bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Csuha de bal. Csuha speelt de bal door. Dhondt rent richting de bal. Dhondt passt de bal met de wreef. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. García Salgado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Villarreal.CF 0:1

16e minuut.
Paz Cruz probeert naar een medespeler te passen. Rzeźnik speelt de bal door. Dhondt met een sublieme pass. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Espadas kopt de bal weg. Moreno y Fabianesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zincir speelt de bal door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
González Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. González Noriega passt de bal in één keer door. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik speelt de bal door. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vilaseca Arroyo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fernández Somoza met een sublieme pass. Paz Cruz kopt de bal weg. Espadas heeft problemen om de bal te vangen. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 82%, Villarreal.CF 18%.
Xosteam - Villarreal.CF 0:1

58e minuut.
Inworp. Göksal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt geeft de bal voor. Vilaseca Arroyo kopt de bal weg. Fernández Somoza bokst de bal weg.

59e minuut.
Zincir probeert naar een medespeler te passen. Moreno y Fabianesi met een sublieme pass. Paz Cruz speelt de bal door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha passt de bal in één keer door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik geeft een hoge lob. Dhondt kopt de bal weg. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
González Noriega rent richting de bal. Csuha is nu in balbezit. González Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. García Salgado onderschept slim de pass. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Fernández Somoza bokst de bal weg.

73e minuut.
Martínez Torrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik passt de bal in één keer door. Zincir is nu in balbezit. Zincir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Göksal speelt de bal door. Csuha rent richting de bal. Csuha speelt de bal door. García Salgado rent richting de bal. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Rzeźnik heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźnik passt de bal zonder na te denken. Dhondt is nu in balbezit. Dhondt geeft een lange en hoge pass. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández Somoza bokst de bal weg. Vilaseca Arroyo probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Villarreal.CF 0:2

85e minuut.
Espadas rent richting de bal. Dhondt onderschept slim de pass. Csuha speelt de bal door. Dhondt geeft de bal voor. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha onderschept slim de pass. Csuha speelt de bal door. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - Villarreal.CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 75%, Villarreal.CF 25%.
Xosteam - Villarreal.CF 0:3