Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Clot ZakaTeam
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Arabidurrutia kopt de bal weg. Martínez Abellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Irulegui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Irulegui naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
de las Heras speelt de bal door. Martínez Abellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Abellán onderschept slim de pass. Martínez Abellán draait met de bal, schiet en ... Barderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Piñar heeft problemen om de bal te vangen. Arabidurrutia speelt de bal door. Piñeiro Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Abellán is nu in balbezit. Martínez Abellán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Clot - ZakaTeam 0:1

10e minuut.
de las Heras passt de bal in één keer door. Alberdi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roncal. Alberdi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lloret met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro Crespo schiet op doel. Barderas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Clot - ZakaTeam 0:2

25e minuut.
de las Heras passt de bal zonder na te denken. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arenas rent richting de bal. Piñar verovert de bal door een tackle van achteren. Piñar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Clot - ZakaTeam 1:2

31e minuut.
Mesa passt de bal zonder na te denken. Piñar rent richting de bal. Fernández Arenas rent richting de bal. Piñar verovert de bal door een tackle van achteren. Piñar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Galiana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Clot - ZakaTeam 2:2

33e minuut.
Martínez Abellán is nu in balbezit. de las Heras onderschept slim de pass. de las Heras passt de bal zonder na te denken. Piñar rent richting de bal. Piñar schiet op doel. Galiana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

42e minuut.
Blasco geeft een hoge lob. Piñar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arabidurrutia. Arabidurrutia krijgt een gele kaart. Piñar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Clot 47%, ZakaTeam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Clot - ZakaTeam 2:2

77e minuut.
Arabidurrutia met een sublieme pass. Martínez Abellán probeert de bal aan de voet te houden. Piñeiro Crespo rent richting de bal. Martínez Abellán is nu in balbezit. Martínez Abellán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Clot - ZakaTeam 2:3

83e minuut.
Bleda rent richting de bal. Bleda geeft de bal voor. Arabidurrutia speelt de bal door. Klungelig pakt Martínez Abellán de bal. Martínez Abellán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Clot - ZakaTeam 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Clot 61%, ZakaTeam 39%.
F.C. Clot - ZakaTeam 2:4