Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bouzas IRON
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
García Doreste passt de bal in één keer door. Daar is Noah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah onderschept slim de pass. Noah schiet op doel. Velasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
García Doreste is nu in balbezit. García Doreste passt de bal met de wreef. Orriols rent richting de bal. Fontanillas verovert de bal door een tackle van achteren. Fontanillas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bouzas 54%, IRON 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bouzas - IRON 0:0

64e minuut.
García de los Salmones met de inworp. Klungelig pakt García Doreste de bal. García Doreste passt de bal in één keer door. Noah rent richting de bal. Noah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Noah verovert de bal door een tackle van achteren. Orriols is nu in balbezit. Orriols speelt de bal door. Klungelig pakt Fontanillas de bal. Fontanillas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Priego geeft een hoge lob. Inworp. Carlos Olave met de inworp. Fontanillas is nu in balbezit. Fontanillas draait met de bal, schiet en ... Paal! Velasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bouzas - IRON 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bouzas 59%, IRON 41%.
Bouzas - IRON 0:1