Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:58
  • Competitiewedstrijd: IV División.06
  • Stadion: El Madrigal
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 16224
Villarreal.CF Forcarey
vac433 Tactiek fonxete
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 41.7
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem rent richting de bal. Dhondt begaat een overtreding. Ferrugem roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ferrugem kan niet meer verder spelen. Suwała komt het veld opgelopen. Suwała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deibiacas springt en kopt de bal. Faulkner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Forcarey 0:1

11e minuut.
Csuha is nu in balbezit. Csuha passt de bal in één keer door. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt geeft de bal voor. Klungelig pakt Cerliani de bal. Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Chamorro kopt de bal weg. Kulaszewski probeert de bal aan de voet te houden. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villarreal.CF - Forcarey 0:2

27e minuut.
Suwała probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas is nu in balbezit. Kulaszewski begaat een overtreding. Deibiacas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suwała komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Suwała rent richting de bal. Suwała passt de bal in één keer door. Riina rent richting de bal. Riina probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fakir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kürtösi de bal. Kürtösi passt de bal zonder na te denken. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 48%, Forcarey 52%.
Villarreal.CF - Forcarey 0:2

67e minuut.
Cerliani geeft een hoge lob. Inworp. Zincir met een snelle inworp. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kulaszewski probeert de bal met de borst te controleren. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas met een sublieme pass. Chamorro rent richting de bal. Chamorro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Suwała met een sublieme pass. Paz Cruz kan de bal niet met de borst controleren. Suwała speelt de bal door. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villarreal.CF 42%, Forcarey 58%.
Villarreal.CF - Forcarey 0:2