Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Deportivo De La Coruña Springfield Atoms
Normal Tactiek Frente Bokerón
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Pickens verovert de bal door een tackle van achteren. Pickens geeft een hoge lob. Cuartero heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Mantin rent richting de bal. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Doeltrap. Cotán trapt de bal weg. Ruiloba kopt de bal weg. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Cotán met een harde bal richting middenveld. Pañeda probeert de bal aan de voet te houden. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares haalt uit met een fantastische trap. Cotán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:1

12e minuut.
Marză rent richting de bal. Marză geeft een hoge lob. Daar is Cañizares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Marză onderschept slim de pass. Marză geeft de bal voor. Cañizares heeft problemen om de bal te vangen. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:2

24e minuut.
Luque passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. Cotán bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Crusat Domene geeft een lange en hoge pass. Cañizares kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nadal Martorell de bal onder controle te krijgen. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotán met een harde bal richting middenveld. Nadal Martorell kopt de bal weg. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sáez García is nu in balbezit. Sáez García geeft een hoge lob. Crusat Domene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ... Płocharski bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Llador de bal. Marză is nu in balbezit. Marză geeft een hoge lob. Cañizares rent richting de bal. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:3

45e minuut.
Inworp. Jurado Marín met de inworp. Nadal Martorell speelt de bal door. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Deportivo De La Coruña 84%, Springfield Atoms 16%.
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:3

46e minuut.
Urzanqui komt het veld opgelopen. Galeote komt het veld opgelopen. Tinajero komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pérez-Villamil probeert naar een medespeler te passen. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Marín rent richting de bal. Jurado Marín geeft een lange en hoge pass. Cañizares kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:4

50e minuut.
Ruiloba geeft de bal voor. Daar is Tinajero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinajero geeft een lange en hoge pass. Cañizares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cañizares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cotán met een harde bal richting middenveld. Nadal Martorell probeert de bal met de borst te controleren. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal Martorell met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:5

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotán met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marză met de inworp. Nadal Martorell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotán met een harde bal richting middenveld. Espín kopt de bal weg. Luque is nu in balbezit. Luque haalt uit met een fantastische trap. Cotán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:6

66e minuut.
Pérez-Villamil probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin probeert naar een medespeler te passen. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:7

72e minuut.
Doeltrap. Calderón Vallejo trapt de bal weg van het doel. Marză kopt de bal weg. Cañizares heeft problemen om de bal te vangen. Cañizares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jurado Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez-Villamil begaat een overtreding. Jurado Marín raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurado Marín zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cañizares heeft problemen om de bal te vangen. Cañizares schiet op doel. Cotán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:8

77e minuut.
González Couñago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurado Marín met een snelle inworp. Daar is Nadal Martorell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal Martorell geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cañizares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:9

79e minuut.
Marză met een sublieme pass. Klungelig pakt Cañizares de bal. Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Luque is nu in balbezit. Luque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ruiloba kopt de bal weg. Nadal Martorell rent richting de bal. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque schiet op doel. Cotán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:10

86e minuut.
Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cañizares rent richting de bal. Cañizares passt de bal in één keer door. Luque rent richting de bal. Luque haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Deportivo De La Coruña 84%, Springfield Atoms 16%.
RC Deportivo De La Coruña - Springfield Atoms 0:10