Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woolfers F.C. Villarreal.CF
Normal Tactiek vac433
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Paz Cruz rent richting de bal. Paz Cruz passt de bal zonder na te denken. García Salgado rent richting de bal. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Csuha passt de bal met de wreef. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Kürtösi kopt de bal weg. Zincir rent richting de bal. Zincir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Coira is nu in balbezit. Kürtösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coira krijgt een gele kaart.

15e minuut.
García Cayón rent richting de bal. Kürtösi onderschept slim de pass. Kürtösi met een sublieme pass. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir schiet op doel. Valbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Paz Cruz kopt de bal weg. Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Zincir heeft problemen om de bal te vangen. Zincir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeźnik met een snelle inworp. Chacón is nu in balbezit. Zincir verovert de bal door een tackle van achteren. Zincir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Zincir onderschept slim de pass. Zincir passt de bal in één keer door. García Salgado is nu in balbezit. Csuha rent richting de bal. Csuha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vicente Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente Rico geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeźnik met een snelle inworp. Zincir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kürtösi met de inworp. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik probeert naar een medespeler te passen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Paz Cruz geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik geeft een hoge lob. Aparicio is nu in balbezit. Csuha verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:2

40e minuut.
Rzeźnik onderschept slim de pass. Rzeźnik passt de bal met de wreef. Dhondt speelt de bal door. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woolfers F.C. 79%, Villarreal.CF 21%.
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:3

47e minuut.
Zincir speelt de bal door. Daar is García Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csuha is nu in balbezit. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:4

48e minuut.
Zincir is nu in balbezit. García Cayón begaat een overtreding. Zincir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paz Cruz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. García Salgado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valbuena trapt de bal weg van het doel. Dhondt rent richting de bal. Dhondt geeft een lange en hoge pass. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vicente Rico geeft een lange en hoge pass. Kürtösi kopt de bal weg. Rzeźnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Zincir de bal. Zincir draait met de bal, schiet en ... Valbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rzeźnik zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Csuha verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha geeft een lange en hoge pass. Daar is Zincir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado rent richting de bal. García Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Millar kopt de bal weg. Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aranzábal Alkorta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt García Cayón de bal. Kürtösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtösi passt de bal in één keer door. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik geeft een lange en hoge pass. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rzeźnik speelt de bal door. Kürtösi rent richting de bal. Kürtösi geeft een hoge lob. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paz Cruz passt de bal met de wreef. Artigas is nu in balbezit. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik geeft de bal voor. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Valbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Csuha rent richting de bal. Csuha passt de bal zonder na te denken. Chacón rent richting de bal. Zincir verovert de bal door een tackle van achteren. Zincir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Artigas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casadevall komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Casadevall is nu in balbezit. Casadevall geeft de bal voor. Inworp. Rzeźnik met een snelle inworp. Zincir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woolfers F.C. 83%, Villarreal.CF 17%.
Woolfers F.C. - Villarreal.CF 0:4