Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forcarey Pinilla Boys
fonxete Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Chamorro speelt de bal door. Klungelig pakt Deibiacas de bal. Deibiacas met een sublieme pass. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Alonso Alvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vidaurreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Vidaurreta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 1:0

4e minuut.
Caratte met een sublieme pass. Beraldini is nu in balbezit. Beraldini passt de bal met de wreef. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. Alonso Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ruiz Fernández is nu in balbezit. Ruiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Sierman geeft een hoge lob. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Beraldini kopt de bal weg. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas passt de bal in één keer door. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Chamorro rent richting de bal. Chamorro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Alonso Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Aranbarri kopt de bal weg. Sierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakaikoa verovert de bal door een tackle van achteren. Bakaikoa haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mełgieś speelt de bal door. Beraldini met een sublieme pass. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. Alonso Alvarez bokst de bal weg.

18e minuut.
Asensio López is nu in balbezit. Riina verovert de bal door een tackle van achteren. Riina probeert naar een medespeler te passen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 2:0

22e minuut.
Fakir met een sublieme pass. Beraldini is nu in balbezit. Beraldini speelt de bal door. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Riina speelt de bal door. Chamorro is nu in balbezit. Docampo is nu in balbezit. Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chamorro kan de bal niet met de borst controleren. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro schiet op doel. Alonso Alvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 3:0

27e minuut.
Alonso Alvarez speelt de bal door. Aranbarri kopt de bal weg. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruiz Fernández de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beraldini kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Vidaurreta ... Strafschop! Beraldini raakt geblesseerd tijdens het duel. Rej legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Alonso Alvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 4:0

29e minuut.
Daar is Docampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio López passt de bal in één keer door. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Docampo geeft een hoge lob. Sierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierman passt de bal zonder na te denken. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alonso Alvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rej is nu in balbezit. Rej passt de bal zonder na te denken. Muñoz Molina rent richting de bal. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Alonso Alvarez met een harde bal richting middenveld. Chamorro kopt de bal weg. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 5:0

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alonso Alvarez trapt de bal weg. Riina kopt de bal weg. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Alonso Alvarez bokst de bal weg.

45e minuut.
Beraldini speelt de bal door. Fakir heeft problemen om de bal te vangen. Fakir passt de bal in één keer door. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 15%, Pinilla Boys 85%.
Forcarey - Pinilla Boys 5:0

47e minuut.
Beraldini passt de bal met de wreef. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej speelt de bal door. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 6:0

49e minuut.
Chamorro passt de bal in één keer door. Riina rent richting de bal. Riina passt de bal zonder na te denken. Chamorro rent richting de bal. Chamorro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rej is nu in balbezit. Rej passt de bal zonder na te denken. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Alonso Alvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 7:0

67e minuut.
Vidaurreta geeft een hoge lob. Daar is Fakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakir probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Riina bereikt de bal nog maar net als eerste. Riina geeft een hoge lob. Daar is Ruiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beraldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldini met een sublieme pass. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Alonso Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Rej kopt de bal weg. Asensio López rent richting de bal. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro schiet op doel. Alonso Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Blázquez is nu in balbezit. Beraldini onderschept slim de pass. Beraldini geeft de bal voor. Deibiacas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 8:0

82e minuut.
Ruiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas speelt de bal door. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forcarey - Pinilla Boys 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forcarey 25%, Pinilla Boys 75%.
Forcarey - Pinilla Boys 9:0