Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xosteam IRON
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Melgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Camino de bal. Abrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Martínez Torrén geeft een hoge lob. Inworp. Sánchez Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontanillas rent richting de bal. Fontanillas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Camino geeft de bal voor. Daar is Imaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrán is nu in balbezit. Abrán schiet op doel. Pérez Valera probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Melgar kan de bal niet met de borst controleren. Fontanillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar begaat een overtreding. Fontanillas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fontanillas kan niet meer verder spelen. Verdú komt het veld opgelopen.

40e minuut.
García Doreste met een sublieme pass. Noah is nu in balbezit. Met opzet legt Vilaseca Arroyo zijn tegenspeler op de grond. Vilaseca Arroyo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Carlos Olave speelt de bal door. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdesens onderschept slim de pass. Verdú is nu in balbezit. Verdú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Espadas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carlos Olave met de inworp. Verdú rent richting de bal. Verdú draait met de bal, schiet en ... Fernández Somoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 62%, IRON 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xosteam - IRON 0:0

51e minuut.
García Doreste speelt de bal door. Verdú bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno y Fabianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdú rent richting de bal. Verdú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno y Fabianesi speelt de bal door. Abrán is nu in balbezit. Daar is Abrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrán draait met de bal, schiet en ... García Martínez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Xosteam - IRON 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xosteam 49%, IRON 51%.
Xosteam - IRON 1:0