Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Deportivo De La Coruña Xosteam
Normal Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Abrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arenales bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenales passt de bal in één keer door. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ... Fernández Somoza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuartero neemt de hoekschop. Moreno y Fabianesi heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ... Fernández Somoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pérez-Villamil rent richting de bal. Pérez-Villamil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Melgar de bal. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ... Fernández Somoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pañeda onderschept slim de pass. Camino is nu in balbezit. Moreno y Fabianesi speelt de bal door. Abrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Camino verovert de bal door een tackle van achteren. González Couñago is nu in balbezit. Camino rent richting de bal. Abrán rent richting de bal. Abrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Deportivo De La Coruña 56%, Xosteam 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Deportivo De La Coruña - Xosteam 0:0

56e minuut.
Pañeda passt de bal in één keer door. Arenales is nu in balbezit. Arenales met een sublieme pass. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fernández Somoza met een harde bal richting middenveld. Pérez-Villamil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arenales de bal onder controle te krijgen. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crusat Domene rent richting de bal. Moreno y Fabianesi onderschept slim de pass. Moreno y Fabianesi met een sublieme pass. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Deportivo De La Coruña 30%, Xosteam 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Deportivo De La Coruña - Xosteam 0:0