Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonborns CA Benicalap
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


26e minuut.
Archer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornos verovert de bal door een tackle van achteren. Hornos passt de bal in één keer door. Fernández Moreno is nu in balbezit. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Amaya geeft de bal voor. Daar is Giner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukuła maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kukuła moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kukuła schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Macías is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amaya. Macías raakt geblesseerd tijdens het duel. Macías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Hornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - CA Benicalap 1:0

41e minuut.
Martínez Tablado rent richting de bal. Sánchez Méndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Tablado raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez Tablado met een snel genomen vrije trap. Dorado Bielsa controleert de bal met de borst. Dorado Bielsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragonborns - CA Benicalap 1:1

45e minuut.
Dorado Bielsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parrado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 49%, CA Benicalap 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragonborns - CA Benicalap 1:1

49e minuut.
Nistor geeft een hoge lob. Daar is Sánchez Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Méndez speelt de bal door. Fernández Moreno rent richting de bal. Fernández Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Amaya geeft een hoge lob. Fernández Iglesias speelt de bal door. Kotfin rent richting de bal. Fernández Moreno rent richting de bal. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ... Curtean bokst de bal weg.

64e minuut.
Nistor passt de bal in één keer door. Errandonea rent richting de bal. Errandonea passt de bal in één keer door. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 56%, CA Benicalap 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragonborns - CA Benicalap 1:1